Despre noi

ASG Expert Company S.R.L. este o companie fondată în anul 2020. De-a lungul anilor echipa ASG Expert Company a reușit să acumuleze o experiență vastă de muncă în domeniul contabilității și nu numai. Printre angajații companiei se numără contabili-experți cu un stagiu de muncă mai mult de 20 ani, foști funcționari ai Organelor de Supraveghere şi Control asupra Respectării Legislaţiei, contabili cu studii superioare specializate în domeniul contabilității și auditului.

Un contabil nu poate exista mult timp pe piața muncii fără informare continuă în domeniul legislației. Aici ne referim nu numai la legislația fiscală, dar și la legi din toate ramurile de drept. Contabililor noștri le place să citească. Asta ne face să fim mai rapizi, să oferim răspunsuri exacte și corecte, să prestăm servicii la cel mai înalt nivel.

Pe lângă serviciile de contabilitate, cunoașterea legislației ne-a oferit oportunitatea să ajutăm persoanele interesate în inițierea activității de întreprinzător, înregistrând compania sau activitatea cu statut de persoană fizică. Suntem alături de la bun început și pe tot parcursul activității.

Ne ținem conduși cu strictețe de principiile noastre de muncă: profesionalism, promptitudine, exactitate, legalitate și informare.
Cu toate acestea, zi de zi muncim pentru a fi cei mai buni și a contribui cu cel mai mare coeficient posibil la prosperitatea afacerilor clienților noștri.

Beneficii
Integritate
Ne onorăm angajamentele față de clienții noștri prin acțiuni responsabile, etice și demne de încredere
Profesionalism
Noi urmărim atât obiectivele clienților noștri, cât și ale noastre personale cu o hotărâre fermă de a reuși și a deveni împreună cei mai buni.
Promptitudine
Datorită diverselor experiențe în teorie și practică suntem cei mai rapizi, dar și corecți în tot ceea ce facem.

Expediat cu succes!

Revenim cu un apel

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe website-ul nostru. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu acestea. Detalii